Skapa prisförslag

Gör offerter enkelt och snabbt med Bestinvoicing

Enkelt och snabbt att skapa

Att förbereda förslag snabbt, ordnat och korrekt är viktigt för alla företag att övertyga potentiella kunder . Med onFakt kan du snabbt skapa förslag genom att slå upp befintliga produkter och priser i din personliga produktlista och komplettera dem med specifik information per prospekt. När du får liknande förfrågningar i framtiden kan du göra en kopia av ett befintligt prisförslag med bara ett klick och justera detaljerna. Ett omfattande förslag med olika prisalternativ kan enkelt delas upp via delsummor. För en (bygg-)platsadress eller specifik information kan du använda dedikerade informationsfält.
Enkelt och snabbt att skapa
Följ upp offerter noggrant

Följ upp offerter noggrant

Citat är bäst att följa upp noga. Varje offert har sitt eget serienummer med datum och referens för enkel uppföljning. onFakt larmar dig automatiskt om väntande offerter så att du kan kontakta kunden för ett extra säljmöte. Offerter som redan har accepterats eller till och med genomförts men som fortfarande ska faktureras är tydligt angivna, så att faktureringen kan följa snabbt. Missa inte självklara intäkter: onFakt hjälper dig att fakturera antagna förslag!

Från förslag till faktura med ett klick

En klassisk praxis i många företag är att försena och paketera fakturering. Har tjänster och/eller varor levererats? Fakturera direkt så får du betalt snabbare. Kopiera offertdata till en faktura eller förskottsfaktura med bara ett klick! Dokumentet får automatiskt lämpligt datum och nästa fakturanummer. På så sätt omvandlar du en offert till en slutfaktura på bara några sekunder. Allt du behöver göra är att skicka det till kunden via onFakt!
Från förslag till faktura med ett klick
Onlinegodkännande och signatur

Onlinegodkännande och signatur

Dina kunder kan godkänna eller acceptera dina förslag online, från vilken enhet som helst. De placerar helt enkelt sin signatur med mus eller pekplatta och du meddelas omedelbart via e-post. Genom att göra det enklare att acceptera ett förslag kommer kunderna snabbare att godkänna ett uppdrag och du har alltid bevis vid tvist!

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room