Molnet

Skapa fakturor online, var som helst och på vilken enhet som helst

Tillgänglig var som helst, på vilken enhet som helst

Onlinefakturering via molnet har många fördelar jämfört med traditionell faktureringsprogramvara: molnmiljön på onFakt kan nås 24/24, 7/7 från vilken plats som helst. Har du en Windows-dator, Mac, surfplatta eller smartphone? Surf till onFakt.fi och logga in!

Automatiska säkerhetskopior

Eftersom dina data lagras i molnet kan våra system säkerhetskopiera på flera sätt så att du aldrig tappar data. Dessutom, om så önskas, kan du aktivera en länk med välkända molnlagringstjänster för att behålla en extra säkerhetskopia själv.

Synkronisering

Dina data lagras på en central plats i molnet. Det betyder att när och på vilken enhet du öppnar på Fakt har du alltid den senaste versionen av dina data. Även när du arbetar med flera användare använder du samma data i realtid.

Säker förvaring

Ett program i molnet är faktiskt säkrare än din egen dator. onFakt-servrar är inte mottagliga för virus och är helt avstängda från webben utanför onlineåtkomst till programmet. Du öppnar din egen affärsmiljö i vårt program via din e-postadress och lösenord, och eventuellt ytterligare en autentisering via smarttelefonen. Data krypteras via SSL och utbyts mellan din dator och våra servrar.

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room