Prenumerationer

Lägg till den här appen till ditt onFakt-konto med ett klick

Periodiska fakturor

Säljer du prenumerationer (i ordets vidaste bemärkelse) till dina kunder och måste du dem regelbundet? Med appen "Prenumerationer" i skapar du dessa fakturor en gång och de faktureras sedan till kunden varje prenumerationsperiod (vecka, månad, kvartal eller år). Det är till och med möjligt att få de beredda fakturorna skickade automatiskt, så att du bara behöver ta emot betalningen själv!

Automatisering

Med onFakt kan du få de genererade fakturorna skickade automatiskt inom en prenumerationsperiod. Du kan aktivera länken med att automatiskt samla in dessa fakturor via direktdebitering, länken med att låta dina kunder betala online eller länken med att automatiskt behandla din kunds betalningsöverföring. Fakturan inte betalad trots allt? Du skickar också automatiskt ett meddelande till kunden via .

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room