Prenumerationer

Återkommande fakturor? Ställ in dem på nolltid

Periodiska fakturor

När du skickar en faktura till en kund varje månad (eller för en annan period), kan du förinställa en periodisk faktura med den kostnadsfria "prenumerationsmodulen". Din kund får då automatiskt en månadsfaktura (eller för en annan förinställd period, fram till det slutdatum du har angett). Detta innebär att du inte längre behöver skapa och skicka den fakturan varje vecka, månad, år, ... Att skicka dessa fakturor automatiseras också av programmet, så du behöver bara ta emot och övervaka betalningarna.
Periodiska fakturor
Automatisering

Automatisering

onFakt låter dig skicka fakturor automatiskt inom en prenumerationsperiod. Du kan aktivera länken med Mollie för att få dina kunder att betala online eller länken med Ponto för att automatiskt behandla din kunds betalningsöverföring . Inte betald faktura trots allt? Använd den automatiska betalningspåminnelsemodulen för att meddela din kund.

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room