Skicka fakturor enkelt

Din faktura 1-2-3 hos kunden

Skicka fakturor via e-post

Dina fakturor och dokument kan skickas direkt från onFakt-programmet till kunden. Via en uppföljningsfunktion kan du omedelbart se om fakturan har kommit och när e-postmeddelandet har lästs. Till exempel, i händelse av en misslyckad offertöverföring på grund av en felaktigt angiven e-postadress kan du omedelbart skicka offerten korrekt så att ingen kund missar en offert.

Skicka fakturor per post

Du kan skicka fakturor per post direkt från programmet utan att behöva skriva ut dig själv och gå till postlådan. Att skriva ut, lägga i ett kuvert och skicka en faktura per post kostar cirka 1,25 € per faktura, allt inklusive. Du kan naturligtvis fortfarande enkelt skriva ut en PDF själv och skicka den per post. Med de manuella uppföljningsknapparna kan du enkelt hålla koll på vilka dokument som har skickats och vilka inte.

Skicka fakturor via PEPPOL

Som ett alternativ till det traditionella e-postmeddelandet kan du också vidarebefordra fakturor via det europeiska PEPPOL-nätverket. Fakturor som skickas och tas emot via PEPPOL-nätverket har fördelen att de kan behandlas automatiskt.

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room