Kundbas och CRM

Kundhantering på ett enkelt sätt

Transparent hantering av kunddata

onFakt stödjer både effektiv och enkel hantering av kunddata. En tydlig lista leder dig snabbt till kunden och dennes utsedda fil, inklusive kontaktuppgifter, länkar till tidigare upprättade erbjudanden och fakturor, rapporter, bilagor etc. Lägg till så mycket kontaktinformation du behöver; en kunds namn räcker för att komma igång i onFakt.
Transparent hantering av kunddata
Effektiv användning av kundinformation

Effektiv användning av kundinformation

När du tar fram ett förslag eller en faktura kan du enkelt slå upp en kundfil och återanvända kunddata. Adressuppgifter, e-postadress och momsnummer kommer automatiskt att fyllas i. Ingen ytterligare manuell inmatning krävs: förbered dina dokument ännu snabbare. Det är ingen skyldighet att skapa en användarfil för bara en engångskund. En alternativ platsadress eller leveransadress anges bara en gång och kan sparas som en del av kundfilen för framtida bruk.

Sök på momsnummer

För att kunna skapa kundfiler ännu snabbare är onFakt ansluten till det europeiska VIES VAT-nummerverifieringsverktyget . Ange bara ett företags momsnummer och onFakt fyller i företagsnamn och adressuppgifter!
Sök på momsnummer
Importera eller exportera kunddata

Importera eller exportera kunddata

Har du redan en kundbas från ett befintligt program? Importera det helt enkelt till onFakt. På så sätt behöver du inte överföra allt manuellt. Exportera din befintliga kunddata från onFakt för att skicka dem en e-postkampanj via MailChimp till exempel? Det görs med bara ett klick, via onFakt.

Utländsktalande kunder

onFakt låter dig skapa fakturor (och andra dokument) på olika språk. Välj önskat kundspråk i kundfilen eller när du skapar ett dokument, så översätts dokumentets layout automatiskt till önskat språk. De tillgängliga standardspråken i onFakt är holländska, franska, tyska och engelska. Behöver du ett annat språk? Tveka inte att kontakta oss .
Utländsktalande kunder
Ansluten data

Ansluten data

onFakt låter dig länka en mängd olika information till dina kundfiler, t.ex. genom att ge möjlighet att ladda upp bilagor till dina kundfiler. Spara en alternativ leveransadress eller matcha ett förslag till en (bygg-)platsadress. Dessa adresser visas enkelt på dina dokument. Arbetar du med olika priser för grossist, enskilda kunder eller en specifik kundgrupp? Matcha din kund till rätt prissegment och se automatiskt rätt pris för din produkt och specifika kund. Att hålla ett öga på dina förslag eller att göra blir bekvämt genom att använda uppgifter som är kopplade till dina kunder. onFakt erbjuder även en anslutning till Mailchimp. Det är enkelt att synkronisera din kundlista med detta program för att skapa (automatiska) e-postkampanjer.

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room