Kundbas och CRM

Kundhantering görs enkelt

Att hålla tydliga kunddata

I onFakt kan du enkelt hantera kundfiler. Via en tydlig lista kan du snabbt hitta kunder och visa all relevant information om denna kund, såsom kontaktuppgifter, och redan har upprättats, , , ...

Enkel användning av kunddata

När du förbereder en offert eller faktura kan du mycket enkelt slå upp en kundfil och återanvända kunddata. Adressuppgifterna, e-postadressen och momsnumret fylls i automatiskt så att du kan förbereda offert och fakturor ännu snabbare. Du behöver inte ens skapa ett kundkort för engångskunder.

Sök via momsnummer

För att kunna skapa kundfiler ännu snabbare är onFakt ansluten till den europeiska databasen över företag. Ange bara ett företags momsnummer så fyller vi i namn- och adressuppgifter!

Import och export

Har du redan en kundbas från ett befintligt program? Importera helt enkelt detta till onFakt! På så sätt behöver du inte överföra allt manuellt.

Vill du också exportera dina befintliga kunddata från onFakt, till exempel för att skicka en e-postkampanj? Detta är också enkelt med onFakt.

Utländsktalande kunder

Fakturering på andra språk? Det är också möjligt med onFakt! Välj önskat språk i kundfilen eller när du skapar ett dokument och dokumentets layout översätts automatiskt till önskat språk. De tillgängliga språken på onFakt är nederländska, franska, tyska och engelska. Behöver du fortfarande ett annat språk? Tveka inte att .

Skärmdumpar kundmodul

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room