Guidad tur

Upptäck på Fakta för revisorer

Länka kundfiler och få tillgång i realtid

Du kan skapa ett nytt företagskonto från ditt konto för revisorer, eller länka befintliga onFakt-konton till ditt konto. När åtkomsten till dessa konton har initierats kan du övervaka statusen för ett kundföretag i realtid och samla in/bearbeta fakturor i ditt eget bokföringsprogram.

Länka kundfiler och få tillgång i realtid
Mata enkelt in i ditt eget bokföringspaket

Mata enkelt in i ditt eget bokföringspaket

onFakt är inget redovisningsprogram utan ett faktureringsprogram för företagare. Själva bokföringen görs i ditt eget bokföringsprogram. onFakt underlättar överföringen av dokument, skapade av företagarna, till ditt bokföringsprogram. Den bästa metoden för denna anslutning eller överföring beror på vilket paket du använder.

Värdefullt verktyg för dina kunder

onFakt är ett kraftfullt mjukvarupaket för många entreprenörer. Därmed kommer de att hantera och övervaka sin egen administration bättre, vilket också säkerställer en korrektare och smidigare handläggning för revisorn. Fel serienummer, datum, ... blir ett minne blott. Då onFakt är ett program gjort för entreprenörer och inte nödvändigtvis för användare med redovisningsbakgrund, används ingen intrikat (ekonomisk) terminologi och allt har tagits fram för att maximera användbarheten.

Värdefullt verktyg för dina kunder
Hjälp onFakt att växa

Hjälp onFakt att växa

När du rekommenderar onFakt till kunder och de sedan köper ett abonnemang bidrar du direkt till onFakts tillväxt. Det är därför som erbjuder dig en provisionsavgift för att hänvisa nya kunder.

onFakt.fi för revisorer är det perfekta verktyget för att digitalisera dokumentutbytet med dina kunder!

Använd ditt eget betrodda redovisningspaket men minimera manuell inmatning genom att samarbeta med din kund via onFakt. Hans fakturor skapade med onFakt är lätta att överföra till nästan alla bokföringspaket.

SKAPA ETT KONTO!
server room