Skicka fakturor via PEPPOL-nätverket

Skicka och ta emot e-fakturor effektivt

Skicka och ta emot fakturor via PEPPOL-nätverket

PEPPOL-nätverket är en alternativ metod för e-post för att skicka och ta emot fakturor elektroniskt, upprättade av Europeiska unionen. Fullständiga elektroniska fakturor skickas över detta nätverk som kan behandlas semi-automatiskt av mottagaren. Fakturor som tas emot via denna PEPPOL-kanal kan därför matas in onFakt med ett klick utan att manuellt skriva data. I onFakt kan du enkelt aktivera en företagsadress i detta nätverk där du kan få fakturor.

Sedan 1 januari 2017 är leverantörer skyldiga att skicka e-fakturor när de vill fakturera den flamländska regeringen. Dessa fakturor måste följa riktlinjerna för . Dessa e-fakturor är inte vanliga PDF-dokument utan speciella "XML" -filer som är mycket lättare att bearbeta av datorer. Dessa fakturor kanske inte vidarebefordras via e-post, utan måste vidarebefordras via det europeiska "PEPPOL" -nätet. Det här är en ganska teknisk och komplex process, men med den här länken behöver du bara trycka på 1-knappen och du behöver inte oroa dig längre.

Skicka och ta emot via PEPPOL ingår upp till 100 dokument per månad. Behöver du mer kapacitet? Tveka inte att kontakta oss!

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room