Gör offert

Skapa offert snabbt och enkelt

Enkelt och snabbt att skapa

Att förbereda offert snabbt, ordnat och korrekt är viktigt för alla företag att övertyga potentiella kunder. Med onFakt kan du snabbt skapa offert genom att leta upp befintliga produkter och priser i din personliga produktlista och komplettera dem med specifik information per prospekt. När du senare får liknande förfrågningar kan du göra en kopia av detta offert med ett klick och justera den specifika informationen.

Övervakad tydligt

Offertarna får automatiskt ett datum och serienummer så att de är lätta att följa upp. Du får ett meddelande om öppna offert så att du till exempel kan kontakta kunden när de ska gå ut. Du kan också enkelt slå upp och fakturera accepterade offert som ännu inte fakturerats när arbetet är färdigt. Genom att glömma att fakturera en offert missar du mycket inkomst.

Faktureras snabbt

När verken från offerten är färdiga kopierar du bara offerten till en . Fakturan tilldelas automatiskt rätt nummer och datum. På så sätt kan du konvertera en offert till den slutliga fakturan på några sekunder och skicka den till kunden!

Online godkännande

Dina kunder kan godkänna dina erbjudanden online. De placerar sin signatur med musen och du meddelas omedelbart via e-post. Genom att göra det lättare att acceptera en offert är kunderna snabbare att godkänna ett uppdrag och du har alltid bevis i händelse av tvist!

SKÄRMBILDER OFFERTMODUL

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room